700x220_JUMP

Over Mij

De grote vraag bij het schrijven van een stukje over jezelf is: Ga ik doen alsof ik iemand heb ingehuurd om een mooie tekst over mij te schrijven? Ikzelf vind dat altijd een beetje raar, maar goed, dat mag ik vinden.

Ik heb Interactieve Media (IAM), nu Communicatie Media & Design (CMD),  gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Binnen die studie heb ik mij gespecialiseerd in Content & Communicatie. Hier kwam ik erachter dat het een waanzinnig gevoel geeft om een goed creatief concept te bedenken of om een heerlijk stukje copy te schrijven. Dat doe ik nu dan ook het liefst, maar ook van andere zaken heb ik verstand. Bijvoorbeeld van hoe verschillende sociale platformen werken en hoe je daar als merk op moet bewegen. Of het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen rondom mijn vakgebied.

Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen is een must. Daarom breng ik veel tijd door op dat internet. Geweldig wat mensen kunnen bedenken en, niet onbelangrijk, kunnen uitvoeren. Door goed te kijken naar wat er in het verleden allemaal is gebeurt wordt het makkelijker om te voorspellen waar bepaalde ontwikkelingen heen gaan. De geschiedenis herhaalt zich regelmatig.

Naast dat je een beetje geschiedenis moet kennen is het ook niet onbelangrijk om je te laten inspireren. Samen met twee vrienden houd ik ook een blog bij met de meest inspirerende campagnes, video’s, foto’s of andere projecten die wij online tegenkomen. Inspiratie moet je delen. Neem een kijkje op de blog: deuxmilledix.com